lauantai 9. huhtikuuta 2016

Uusia tuttavuuksia

Tämä postauksen kirjoittaminen on ollut ajatuksissa jo pidemmän aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
 
Niin tärkeää kun vertaistuki onkin, niin kovin hitaasti olen aktivoitunut sillä saralla. En ole tuntenut aikaisemmin juuri ketään, jonka lapsella olisi edes likimainkaan samantyylisiä ongelmia kuin Aarrella. Olen ollut omien ajatusten kanssa melko lailla yksin, tavallaan myös tottunut siihen, vailla sitä kaivattua vertaistukea. Niinpä olin kovin iloinen saadessani yhteydenoton blogin kautta toiselta äidiltä, jonka poika sairastaa myös mm. vaikeaa epilepsiaa. Pojilla on ikäeroakin ainoastaan vuoden verran eikä välimatkaakaan ihan mahdottomasti. 
 
 
Ajatusten vaihto sähköpostitse sujui sen verran mainiosti, että sovimme kaveritreffit ja pääsimme viime vuoden loppupuolella Aarren kanssa tapaamaan uusia tuttavuuksia. Tutun tuntuista arkea, ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Mutta myös uusia vinkkejä ja ideoita. Juuri sitä vertaistukea. Juteltavaa kyllä riitti ja mikä parasta pojat pääsivät tutustumaan toisiinsa.  Kun kaverukset köllöttelivät lattialla vierekkäin, tuli tunne, että kyllä näille erityislaatuisille pojille jonkinlainen yhteys hetkittäin syntyi. Ihanat pikkumiehet <3 Maisemanvaihdoksesta selvästi nauttinut Aarre näytti parastaan uudessa ympäristössä ja villiintyi innoissaan heilumaan ja pitämään omaa meteliään.
 
Kiitos P ja S viime treffien isännöinnistä, seuraavaksi on meidän vuoro!

1 kommentti:

  1. ❤️ Olipas hauska "yllätys" tämä postaus. Selvästi kuvastakin huomaa poikien yhteyden. Täytyy kyllä sopia uudet treffit piakkoin!
    P

    VastaaPoista