maanantai 12. lokakuuta 2015

Tarjous ja arvonta!

Arvonta meni helpoksi, kun osallistujia oli ainoastaan kaksi ja niistäkin toinen poisti kommenttinsa, joten -JonnaN- otappas yhteyttä erityinenaarre(at)gmail.com niin saan postitettua sulle messuliput tulemaan! :)
 
********
 
 
Nyt pukkaa tarjousta Aarren nimipäivän kunniaksi! Blogini lukijoilla on erinomainen tilaisuus tarttua Hamacamundon tarjoukseen ja hankkia ihana riipputuoli nyt itselle tai vaikkapa lahjaksi kokonaan ilman postikuluja. Kaupanpäälle saa vielä yhden ylimääräisen kiinnityskoukun, tällöin riipputuolin paikkaa on helppo vaihdella ja sen voi asentaa halutessaan vaikkapa sekä terassille että sisätiloihin. Hamacamundon riipputuolia olen esitellyt aikaisemmassa postauksessa täällä.
 
Oheinen blogitarjous on voimassa 12.10.2015-25.10.2015 ja edun saa mainitsemalla tilauksen yhteydessä tarjouskoodin AARRE. Edun arvo on 15€. Riipputuoleja löytyy useita eri värejä, valikoimaan kannattaa tutustua tarkemmin Hamacamundon sivuilla
Alla muutamia makupaloja :)

                    
                    
 
Hamacamundon Mikko Laitamo lupasi tarjouksen lisäksi lahjoittaa vapaalippuja blogini lukijoille Apuväline 2015 -messuille Tampereelle. Yleisölle messut ovat avoinna 6-7.11.2015.
 
Tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvon kaksi lippupakettia (2 lippua/paketti) kyseisille messuille. Arvontaan voit osallistua aina 18.10 klo 15.00 saakka. Nyt kannattaa ehdottomasti osallistua jos kyseiset messut vain suinkin kiinnostavat!
 
"Apuväline-messut on Suomen suurin esteettömyyden tapahtuma. Joka toinen syksy järjestettävä suurtapahtuma kerää yhteen apuväline-, kuntoutus-, hoiva- ja sosiaalialojen ammattilaiset sekä vammaiset läheisineen". Messuilta löytyy paljon kaikkea mielenkiintoista; runsaasti tietoa, nähtävää ja koettavaa sekä yli 200 näytteilleasettajaa. Esittelyssä on mm. erilaisia arjen apuvälineitä kotiin ja työhön, vammaisliikunnan lajiesittelyjä, opas- ja avustajakoiria, asiantuntijoiden puheenvuoroja ja paljon muuta!

4 kommenttia:

 1. Messut kiinnostavat, osallistun arvontaan.
  Kaikkea hyvää teidän perheelle!

  -JonnaN-

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tarjouskoodista, riipputuoli lähti tilaukseen :) Meillä myös vaikeahoitoista epilepsiaa sairastava, monivammainen 4v. poika. Laitoinkin sulle sähköpostia, olisko ollu kesällä :) t. P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on laitettu postia takaisin! Anteeksi huolimattomuuteni, kun huomasin tuon viestin vasta nyt :) Kiva että tarjouskoodille oli käyttöä. Mukavia riipputuolihetkiä!

   Poista