tiistai 30. joulukuuta 2014

Kolmas joulu


Täällä on palauduttu vähitellen normirytmiin lokoisan lomailun jälkeen. Vuosikin lähenee jo loppuaan. Meillä oli oikein mukava joulu. Valmistelut sujuivat varsin stressittömästi ja itse joulu saatiin viettää läheisten kanssa nauttien ihanasta tunnelmasta ja rauhasta. Tämä oli Aarren kolmas joulu <3 


Ylinnä on yksi otos joulukorttikuvauksista, joka on meillä jo perinne. Tällä kertaa kuvauspaikkana toimi oma puuvaja, jota vähän stailattiin valoilla ym. pienellä rekvisiitalla. Näistä jää itsellekin ihania muistoja.


Jouluaattoilta vietettiin poikien mummilassa, jonne tuli myös pukki. Aarre ei pukista juuri perustanut, mutta isoveljelle se on vielä tärkeä juttu. Osa lahjoista jätettiin kotiin, niin että seuraavana aamuna kuusen alle oli tonttu tuonut vielä korillisen lahjoja, jotka "unohtuivat" pukin lahjasäkistä. Aamulla oli mukava avata paketteja kaikessa rauhassa vailla kiirettä. Tällaiseen amerikkalaistyyliseen jouluaamun lahjatraditioon voisi vaikka tottua :)


Molemmat lapset olivat tainneet olla tosi kilttejä, koska lahjoja tuli tänäkin vuonna aika paljon. Aarre sai ison pinon uusia vaatteita, muutaman pehmolelun, äänikirjan, sekä äänilelun. Tuo Aarren sylissä viimeisessä kuvassa oleva otus on huolisyöppö. Otuksen suun saa auki vetoketjulla ja sinne voi  sulloa kaikki huolet niin että ne katoavat. Vielä ei ole testattu, saa nähdä mahtaako toimia... :)

5 kommenttia:

 1. Tuota huolisyöppöä voisi kai äitikin joskus kokeilla... Itse ainakin tapaan murehtia liikaa tulevasta. Hyvää alkavaa vuotta teille!
  Marsa

  VastaaPoista
 2. Saattaa tosiaan olla, että äiti tarvitsee huolisyöppöä enemmän kuin poika :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! Ihanat lapset! Teidän ihana perhe ♡
  Onnekasta alkavaa vuotta 2015!

  Huolisyöpölle ois tarvetta välillä täälläkin. Paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää uutta vuotta myös teidän perheelle!

   Poista
 4. Todella upea korttikuva! :) Ihanat pojat sulla. Olen seuraillut blogiasi ja toivon teille kaikkea hyvää. T. Satu

  VastaaPoista