keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vuoristoradalla

Viimeiset viikot ovat olleet yhtä vuoristorataa, niin Aarren terveyden kuin omien ajatusten ja tunteiden suhteen. Nämä asiathan kulkevat nykyään käsi kädessä, Aarren vointi ja omat fiilikset. Useasti on ollut tarkoitus tulla päivittämään kuulumisia ja purkamaan ajatuksia, mutta pitkien sairaalapäivien jälkeen en vaan ole jaksanut. 

Joten mistä sitä aloittaisi... Siitäkö, että ollaan sairaalassa jo kuudetta viikkoa, vai Aarren acth-hoidon jälkeisestä kunnon romahtamisesta, kaikkien opittujen taitojen menettämisestä, yhtäkkiä ilmaantuneista hengityskatkoksista, jatkuvista pakkoliikkeistä, reissusta Helsinkiin ja lastenteholle, siitä että Aarre oli lääkärin mukaan kuolemassa käsiin, epäillystä etenevästä aivosairaudesta, suuresta määrästä lisäkokeita ja koepaloja, uudesta magneettikuvasta, uusituista eeg-rekisteröinneistä vai lääkevaihdoksista... 

Sanomattakin lienee selvää, että viikot ovat olleet raskaita niin pienelle taistelijalle kuin meille vanhemmille ja kaikille läheisille. Rakkailta ollaan kyllä saatu liikuttavan paljon tukea ja apua. Ja kummallista kyllä kaiken myrskyn keskellä sitä seisoo suorana, eikä romahda, pää toimii ja selvittää asioita, pysyy kylmän rauhallisena. Kun on pakko. 

Ehkä sanon nyt vaan sen, että rukoukset menivät perille, tapahtui ihme ja pieni poika on elävien kirjoissa. Ottaa katsekontaktin, on iloinen ja nauraa. Mikään muu maailmassa ei voisi merkitä nyt enempää.

3 kommenttia:

 1. Voi jestas...Onneksi pieni jaksoi.Vanhemmatkin jaksaa,muistathan antaa itsellesi huilitauon jotenkin ja vaikka vain hetkeksi.Terveitä kesäisiä päiviä,onnellisia teille kaikille.T.Maarit
  PS.kiva kun postasit,odottelinkin jo.

  VastaaPoista
 2. Todella tarmokas taistelija ♡! Pitkästä tauosta täällä ajattelinkin, että on varmasti menossa erityisen vaikea aika. Mutta onneksi nyt loppujen lopuksi sinulla positiivista kerrottavaa iloisesta pojasta! Ja ne omat voimat ja järki, silloin kun lapsi on huonossa kunnossa! Ne saa onneksi pahalla hetkellä mystiset lisävarastot jostain käyttöön! Pidä itsestäsi huolta!
  Toivotaan kaikki yhdessä parempaa kesän jatkoa!!♡

  VastaaPoista
 3. Voi ei, olen niin pahoillani teidän puolestanne. Ihanaa kuulla, että tilanne on nyt kuitenkin jo parempi. Sisulla ja Aarren naurun voimalla eteenpäin, eikö vaan :) Aurinkoa päiviinne!

  VastaaPoista