maanantai 3. maaliskuuta 2014

Uusi viikko

Viikonloppu vietetty ja uusi viikko pyörähti käytiin perinteisten arkikuvioiden kera, eli tässä tapauksessa kuntoutusohjaajan maanantaikäynnillä. Edellisestä kerrasta olikin kaikkien sairastelujen ja lomien vuoksi kulunut useampi viikko. Kuntoutusohjaajan mielestä poika oli nyt aiempaa virkumpi ja kiinnostuneempi leluista, mitä nyt Aarre tosin nukahti tunnin loppuvaiheessa eli se siitä virkeydestä :) Itsekin olen pannut merkille, että Aarre hymyilee nykyään herkemmin ja hänet saa innostumaan helpommin. Katseesta on edelleen vaikea saada kiinni, muuta tuntuu että sekin asia on hitusen verran parantunut.

Se onkin hassua, että kun poikaa näkee jatkuvasti niin oma arviointikyky saattaa välillä pettää ja tulee jotenkin sokeaksi mahdollisille positiivisille muutoksille, kun tulee yleensä vaan seurattua kohtauksia ja niitä negatiivisia muutoksia silmä tarkkana. Tosin jotain uutta, erikoista ja ei niin kivaa pojan käytökseen on tullut. Pojalle tulee välillä samaa kaavaa noudattavia liikkeitä (pakkoliikkeitä?), jossa poika vääntää koko ylävartaloaan erikoisesti ja haroo samalla päätään oikella kädellään. Tuskin tuo epiin kuitenkaan voi liittyä? 

Kalenteri näyttää ihmeen tyhjältä tälle viikolle. Perinteiset isomman pojan kerhot ja pienemmän fysioterapiat sieltä tietysti löytyy, mutta ylimääräisiä sairaalakäyntejä ei tällä viikolla onneksi ole. Jihuu! Tarkoittaa siis sitä, että joku päivä voisi keksiä vaikka jotain kivaa tekemistä päiväksi ilman että tarvii suunnitella ja sumpilia kaikkia muiden menojen kanssa. Pieni mutta merkittävä juttu tavallisessa arkiviikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti