maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lisälääkitystä

Frisiumista ei tunnu olevan toivottua apua. Kohtauksia tulee edelleen ja yhä useammin juuri niitä, missä silmät kääntyvät ylös ja kädet sivuilla nykivät. 

Soitto taas aamusta hoitajalle, joka sai viedä tilannekatsauksen lääkärille. Helsingin reissuun ei ole kuin reilu viikko, mutta pelottaa millaisiksi kohtaukset siinä ajassa ehtivät muuttua. Poika on muutenkin koko ajan kärttyinen ja kitisevä, toisella ei selvästikään ole hyvä olla. Kropan nykinät, siis ne mitkä eivät liity epilepsiaan, ovat myös lisääntyneet, sen huomaa erityisesti kun Aarrea syöttää sylissä. En uskalla enää edes arvailla mistä ne sitten johtuvat.

Lääkäri soitti takaisin päivällä, olivat päättäneet muokata Aarren lääkitystä hieman. Frisiumia annetaan edelleen ainakin siihen Lastenlinnan käyntiin saakka ja Topimaxin ilta-annostusta nostetaan yhdellä kapselilla. Katsotaan nyt sitten mitä tästä seuraa, vai seuraako mitään. 


Olisi ihanaa viettää edes yksi viikko ilman huolta ja murhetta, tämä epävarmuuden ilmapiiri on niin kuluttavaa. Tähän mennessä oon koittanut imeä virtaa ihan vaan tuosta ihanasta auringosta ja keväästä, mutta kohta varmaan tarvii itse kukin jonkinlaista lisälääkitystä jos tämä homma ei ala yhtään selkiintyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti