maanantai 10. helmikuuta 2014

Karhunpoika sairastaa

Pikkumiehelle nousi sunnuntain vastaisena yönä kuume ja eilinen päivä meni pojalla enimmäkseen lepäillessä, vaikka jaksoi tuo toki välillä vähän leikkiäkin. Kuume pysytteli koko päivän korkealla, yli 39 asteessa, mutta tänään ollaankin jo lähes normilämmössä. Hyvä niin. Peruutin silti tämän päivän fysioterapeutin ja kuntoutusohjaajan käynnit, niin saa poika palautua kuumeesta rauhassa. 

Aarre on sairastanut elämänsä aikana hyvin vähän mitään flunssia tai lastentauteja, joten siinä suhteessa on päästy helpolla. Tosin jos voisin valita niin kiitos tänne vaan kaikki perus lastentaudit jos tuon epilepsiapeikon sais kuriin... Tuntuu että kohtaukset on viime aikoina vaan lisääntyneet nyt kun vaihdettiin lääke Topimaxiin. Tai ainakin huomaan niitä enemmän ja pojan aktiivisuus tuntuu vähentyneen entisestään :(

Onneksi keskiviikkona päästään lääkärille, niin voi sitten tarkemmin keskustella näistä lääkevaihdoksen tuloksista ja jatkosta. Samalla saa antaa noottia eräälle toiselle lääkärille, jonka b-lausuntoa lääkekorvausta varten ollaan saatu odottaa jo toistamiseen yli kuukauden. Mikä siinä voi näin kauan kestää joka ikinen kerta? Oon soitellut lausunnon perään jo pariin otteeseen, että olis mukava jos jossain vaiheessa paperin sais Kelalle eikä tarvitsisi ostaa kalliita lääkkeitä ilman korvausta. Uutta lääkettä riittää vielä parille päivälle, sitten on marssittava apteekkiin, jospa tuo paperilappunen sitä ennen tupsahtaisi postista... Epäilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti