torstai 27. helmikuuta 2014

Jonossa ollaan!


Posti toi tänään vihdoin kirjeen Lastenlinnasta, jossa ilmoitettiin Aarren olevan jonossa tutkimuksiin. Kirjeessä kerrotaan arvioidun vastaanottoajan ajoittuvan maalis-huhtikuulle. Noh, nyt sitten vaan jonotellaan ja toivotaan, että aika tulisi pian, mielellään tietysti jo maaliskuulle.

Menneet kolmisen päivää ovat sujuneet ihan mukavasti. Pienen miehen korvat taitavat olla terveet ja yötkin poika on pitkästäpitkästä aikaa nukkunut tosi hyvin, muutamalla heräämisellä per yö ja nekin ovat hoituneet helposti tutilla. Pitkiä valvomisjaksoja ei ole nyt ollut, tai sitten poika ei vaan ilmoittele itsestään mitään jos valvookin. 

Sabrilexin viimeinen lääkeannos annettiin maanantaina. Siitä huolimatta hartaasti toivomaani parannusta katsekontaktissa ei ole tapahtunut. Katse harhailee tai pikemminkin Aarren pää pyörii sivulta toiselle, niin ettei poika ehdi saada katseesta kiinni kuin ihan pieneksi hetkeksi jos sitäkään. Silti jos höpöttelen ja hulluttelen, poikaa kyllä välillä tuntuu naurattavan, mutta katsetta en siltikään saa yleensä kiinni. Hoitopöydällä tapahtuvassa vaipanvaihdossa tilanne on toisin. Kun poika on selällään, ei katse lähde kiertämään ympäriinsä, vaan saan helpostikin katsekontaktin. Siinäpä ne päivän parhaimmat jutut yleensä jaetaan, paijaillaan ja halitaan.

Läheisyys on tärkeää. Aarre tykkää sylistä, vaikka ei sitä osaakaan oikein ilmaista. Rauhoittuu yleensä syliin otettaessa ja erityisesti nenäkkäin oleminen on pojasta niin kivaa että hän usein sulkee silmänsä ja näyttää tyytyväisen onnelliselta :) Muutenkin vauvoja tavataan nuuskutella, niin meidän vauvaa nuuskutellaan yhä edelleen vaikka poika ei enää mikään pikkuvauva olekaan. Tänään pojalla on merkkipäiväkin, Aarre täyttää 1,5 vuotta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti